Passive voice

SIMPLE PRESENT TENSE
1. Indonesia needs many powerful young man. 
Answer : many powerful young man are needed by Indonesia
2. She posts the story every day. 
Answer : she story is posted by her every day
3. The teacher teaches English once a week.
Answer : english is taught by the teacher once a week
4. We do exercises every day. 
Answer : exercises are done by us every day
5. The Professors plant the rice at the top of the building. 
Answer : the rice is planted at the top of the building by The Professors

SIMPLE PAST TENSE

1. The students created the blogs yesterday. 
Answer : the blogs were created by the students yesterday
2. The principal told the students to be good students. 
Answer : the students were told to be a good students by The Principal
3. Many singers sang the song. 
Answer : the song was sung by many singers
4. She typed the letter last night. 
Answer : the letter was typed last night by her
5. We left the gate open. 
Answer : the gate was left open by us

Komentar

Postingan Populer